RSS
Facebook
Twitter

RSS not configured

Även om själva glädjen finns både när det kommer till att spela live och att spela på nätet så finns det många skillnader som gör att vissa av oss gillar nätets fartfyllda takt, medan andra gillar pressen av att sitta vid ett bord, gömd bakom svarta solglasögon, och känna nervositeten stiga.

Jag var väldigt sliten när vi nådde finalbordet men självklart var målet inställt på att vinna. Finalbordet gick ganska trögt men när sedan jag och Eirik var i Heads up så träffade jag ganska bra. Eirik är en väldigt bra spelare så jag kände mig aldrig säker på att ta vinna det hela men det gick ju ganska bra ändå.

Citatet är hämtat från Paul Myklebust, landschef för Betsson Norge som blev vinnaren i Omaha pot limit-turnering. Ja, det blir en helt annan känsla när det kommer till att spela bakom en skärm. Visserligen finns det videopoker så du ser dina motståndare och croupierer som blandar istället för en dator. Men, beroende på om du sitter framför ett bord eller framför en skärm så måste du gå in i olika lägen för att vinna en match på bästa sätt.

Skillnad på speltempo

Gillar du ett lite lugnare tempo är det livespel som är din grej. För när det kommer till att spela nätpoker är det snabba puckar och kort betänketid. På nätet har du möjlighet att spela på många olika bord samtidigt. Men då korten oftast blandas av en dator så går det fort. Samt att du har en klocka som tickar gällande den tid du har på dig. Sedan kan du spela dygnet runt om du hamnar i ett pokerrum som har mycket stor trafik.